2011 m. balandžio 22 d., penktadienis

Nod.lt naujienos

 

Atsargiai: Netikra antivirusinė!

Būna ir tokių melagių. Kai pasaulyje yra daugybė gerų, visiems žinomų ir naudingų programų bei antivirusinių, visada atsiranda apsišaukėlių, kurie naudojasi žmonių nežinojimu ar patiklumu. Užeini į kokią svetainę, o ten iššoka mirksintis langas, suokiantis, kad tavo kompiuteryje pilna virusų ir jei nori jais atsikratyti, mielas drauge, spausk čia, taip, spausk ir parsisiųsk mūsų “The_Best_Anti_Virus_2011.exe” ar kaip ją bepavadintų kenkėjiškos programos kūrėjai.

 

Norime atkreipti jūsų dėmesį, kad visai neseniai atsirado ESET klonas, pasivadinęs “E-set Antivirus 2011″. Draugai, ESET saugumo sprendimų kūrėjai ĮSPĖJA, kad ši antivirusinė programa yra ne ESET sukurtas produktas, o dar vienų kenkėjiškų programų kūrėjų niekšingas darbelis.

antivirusinė programa

Tikrosios antivirusinės programos “ESET NOD32 Antivirus” vartotojo sąsaja atrodo visiškai kitaip:

netikra antivirusinė programa

Būkite atsargūs ir neapsigaukite.

Kas pikčiausia, netikra antivirusinė apsimeta sauganti jūsų kompiuterius, o ją diegiant į kompiuterį parsiunčia įvairių virusų, tarp jų “Win32/Kryptik” ir “Win32/RogueAV”.

Visi, kas netyčia užtaikė ant “E-set Antivirus 2011″, gali ją pašalinti pasinaudodami internete esančiu “ESET Online Scanner”.

 67 apdovanojimai - ESET NOD32 Antivirus

Įsivaizduokite, esate režisierius arba aktorė ir namuose turite net 67 Oskaro statulėles. Arba esate Nobelio premijos laureatas, ant scenos lipęs 67 kartus atsiimti garbingo apdovanojimo. Nerealu? Kodėl gi? :)

Štai tarp antivirusinių programų gamintojų yra savotiški oskarai - nepriklausomos testavimo organizacijos Virus Bulletin apdovanojimai. Būti įvertintam už puikią programą yra didelė garbė: džiugu, kai pastangas įvertina ne tik kompiuterių naudotojai, bet ir IT ekspertai. ESET NOD32 Antivirus 4 užsitarnavo 67-ą Virus Bulletin apdovanojimą - rekordišką apdovanojimų skaičių.

Nuo 2003 metų ESET nepraleido nei vieno Virus Bulletin testo. Apdovanojimo steigėjai teigia, kad ESET pasižymi puikiu veikimu ir gerais testo “In-the-Wild”, kurio metu tikrinimas virusų aptikimas be netikrų pavojaus pranešimų, rezultatais.

Džiaugiamės :)

ESET

Šaltinis: www.nod.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą